DOĞUBAYAZIT ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ I. KADEME
BARIŞ Cadde/SokakAĞRI Dış Kapı No339 DOĞUBEYAZIT/AĞRI

VİZYON

Türk milli eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda özel eğitim gerektiren bireylerin eğitim görme haklarını kullanabilmelerini sağlamak; eğitim- öğretim ile öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmelerine, eğitim sürecinden yetenek ve özelliklerine göre en üst düzeyde yararlanmalarına,bağımsız bireyler olmalarına katkı sağlamak,onları sosyal hayata hazır,uyumlu bireyler olarak yetiştirmek.

MİSYON

Bireysel farklılıklarından dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanmayan orta- ağır düzeyde zihinsel yetersizliği ve otizmli çocukların, farklılıklarına uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak çocuklarımıza bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır.

TAM GÜN

09.00-14.20